Ce este transportul express?

Daca livrarea marfurilor dumneavoastra este urgenta si aveti nevoie de cel mai scurt timp posibil de tranzit, va recomandam sa apelati la serviciul de transport express.

Transportul express se face pe masini de pana la 3,5 to. Acestea pot transporta de la 1 pana la 12 europaleti cu o inaltime maxima de 2 – 2,2 m. Greutatea totala a marfii poate fi de maxim 1,2 to.

Indiferent de dimensiunea marfii pe care o aveti de transportat (grupaj sau masina completa), modalitatea ei de ambalare (marfa paletizata, colete, vrac, mobila, flori pe carucioare etc) sau conditiile speciale de transport (conditii de temperatura, asigurari suplimentare etc), vom identifica cel mai potrivit mijloc de transport si va vom oferi solutii personalizate. 

In cazul in care proiectul dumneavoastra este unul complex, care necesita mai multe transporturi intr-un anumit interval de timp, prin colaborarea cu noi puteti accesa si alte servicii pe care le oferim si care vor contribui la realizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra: consultanta si management de proiect, depozitare, realizare formalitati vamale etc. 

Cu ce putem veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra privind transportul urgent express? Aflati din cele de mai jos.

Avantajele transportului express prin Europa Expeditie

1. Experienta

In cei peste 25 de ani de experienta am intermediat mii de transporturi, acumuland in acest fel o experienta care ne ajuta sa intelegem mult mai bine nevoile dumneavoastra de transport, sa va oferim consultanta de care aveti nevoie, sa reactionam rapid si sa gasim solutia potrivita indiferent de specificul solicitarii dumneavoastra.

2. Retea extinsa de parteneri

Avem in portofoliul de parteneri firme de transport express care livreaza atat la nivel intern, cat si international. Ne alegem cu grija partenerii si lucram doar cu firme care impartasesc aceleasi principii cu noi: respect pentru client, livrare la timp si in siguranta, integritatea marfurilor.

3. Respectarea termenelor de livrare

Termenul de livrare este probabil cel mai important element in transportul express. Calculam cu atentie termenul de livrare in momentul in care va pregatim oferta. Va vom tine la curent cu statusul transportului, pe tot parcursul desfasurarii lui.

4. Asigurare CMR

Stim cat de importanta este  siguranta marfii atat pentru dumneavoastra, cat si pentru noi. De aceea,  inainte de desfasurararea oricarui transport, ne asiguram ca partenerul nostru are asigurare CMR valabila si ca valoarea asigurata acopera valoarea marfii dumneavoastra. In cazul in care marfa care urmeaza a fi transportata este de mare valoare, putem face o asigurare suplimentara astfel incat intreaga valoare a bunurilor sa fie asigurata pe perioada transportului.

5. Rute flexibile

Transportul express este prin natura lui, unul dintre cele mai flexibile tipuri de transport. Masinile de 3,5 to au acces pe marea majoritate a drumurilor (spre deosebire de camionete sau camioane care pot avea acces restrictionat in zone rezidentiale, de exemplu). Timpul de tranzit este mult mai scurt. Pretul unui transport exclusiv este mult mai accesibil spre deosebire de un transport exclusiv pe o masina mai mare. 

Preturi pentru transportul express

Pretul unui transport express este influentat de mai multi factori: tara si localitatea de incarcare, tara si localitatea de descarcare, dimensiunile marfii, conditiile speciale de transport etc.

Oferiti-ne mai multe detalii despre transportul de marfa express de care aveti nevoie aici si va vom contacta in cel mai scurt timp!

Formular de contact

  FAQ

  Oferim solutii logistice customizate pe nevoile clientului prin servicii de transport de inalta calitate si siguranta. Suntem un partener pentru toate transporturile la nivel auropean. Avem o expertiza de peste 20 de ani in domeniul transportului de marfuri, fiind mereu un partener de incredere in toate colaborarile pe care le-am stabilit. Alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra, va calculam precis durata si distantele, luand in considerare toti factorii care pot aparea in realizarea transportului.

  Imediat dupa ce solicitarea dumneavoastra ajunge la noi, veti fi contactat de o persoana cu expertiza potrivita pe nevoile si cerintele dumneavoastra, fie prin intermediul telefonului, fie prin e-mail.

  Dupa completarea si transmiterea formularului de cerere a ofertei catre noi, vom reveni catre dumneavoastra cu solutia de transport potrivita nevoilor dumneavoastra, fie pe sosea, pe apa sau “din usa in usa”. Intreaga noastra echipa se dedica in totalitate succesului fiecarei colaborari.

  Garantam pentru raspunsul imediat la socilitarea dumneavoastra. Stim ca fiecare transport are cerinte specifice, iar expertiza noastra ne ajuta sa luam decizii eficiente si sigure in cel mai scurt timp. Echipa noastra va veni in intampinarea dumneavoastra cu cea mai buna solutie de transport, oferind servicii de inalta calitate si livrand marfa la timp si in siguranta.

  Pentru solicitarile privind transportul containerelor, avem nevoie de dimensiunea containerului pentru a sti care este tipul de camion necesar acestui transport, astfel incat sa putem gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

  Noi nu avem un sistem de urmarire efectiva a camionului, dar reteaua noastra de transportatori dispune de astfel de sisteme de urmarire. Astfel ca, in orice moment al derularii transportului, putem avea informatii corecte si exacte privind locatia camionului.

  Da, vopselele intra in categoria marfurilor periculoase de tip ADR. Va putem aranja transportul de marfuri periculoase in aproape toate cazurile. Transportatorii nostri sunt specializati in aproape toate clasele ADR.

  Afla mai multe

  Pentru ca marfa sa fie mutata in conditii cat mai eficiente, ergonomice si de siguranta, avem nevoie de un suport dedicat acestei operatiuni. Suportul poarta denumirea de palet si poate fi din lemn, plastic sau metal. In alegerea celei mai bune variante, se tine cont de mai multi factori: tipul marfurilor, mediul de utilizare sau tipul sarcinii. Nu exista dimensiuni standard ale paletilor care sa fie reglementate la nivel international, deoarece terminologia si standardele de fabricatie variaza de la o tara la alta.

  E van Wijk Group Companies

  Logistic E van Wijk

  Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

  E. van Wijk Forwarding BV

  Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

  E. van Wijk Logistics BV

  Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

  preloader image
  Call Now Button