Suntem un partener de incredere, care intelege nevoile clientului si identifica solutiile logistice care se potrivesc nevoilor sale de business. Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de transport marfa: transport international/ intern, transport frigorific, transport agabaritic si transport ADR.

International/ Intern

Va oferim atat transporturi FTL (incarcarea completa a camionului), cat si LTL (incarcarea partiala a camionului), direct din punctul A pana in punctul B, in functie de nevoile Dvs. Luand in considerare necesitatile dumneavoastra, puteti rezerva zilnic aceste transporturi, in mod ad hoc, sau putem discuta despre un pachet de transport marfa sau chiar despre un parteneriat pe termen lung.

Incarcari complete sau partiale, adaptate la nevoile dumneavoastra, procese transparente, urmarirea expedierilor, toate acestea pentru a garanta standarde de calitate superioara. In plus, Europa Expeditie ofera servicii de grupaj, prin reteaua extinsa, acoperind tarile Uniunii Europene, creand valoare adaugata, prin gasirea unor solutii customizate pe nevoile fiecarui client. Ne concentram pe imbunatatirea continua a serviciilor noastre, oferind conexiuni zilnice catre destinatii majore si livrare rapida garantata.

Temperatura controlata

Europa Expeditie este partenerul dumneavoastra de incredere, specializat in transport refrigerat sau la temperatura controlata. Prin reteaua noastra extinsa de parteneri logistici, experti in domeniul transportului conditionat, garantam transportarea in conditii optime a produselor perisabile, produselor medicale/pharma, alimentelor. Camioanele sunt dotate cu toate echipamentele necesare, pentru a mentine temperatura in mod constant, intre -25 °C  si  +25 °C.

Oricare ar fi solicitarea dumneavoastra logistica sau sectorul in care va desfasurati activitatea, Europa Expeditie va pune la dispozitie o gama variata de servicii oferind solutii specifice nevoilor dumneavoastra.

Faceti comert cu flori sau plante ? Europa Expeditie va poate oferi solutia customizata potrivita nevoilor dumneavoastra, si prin intermediul retelei de companii partenere din Olanda.

Toate semiremorcile utilizate de Europa Expeditie sunt echipate cu masurare electronica a temperaturii, in timpul transportului. Datele pot fi citite in timp real si stocate. Acest lucru este posibil, spre exemplu, la -25 °C  pentru transportul refrigerat, dar si pentru transportul incalzit pana la maximum 25 °C.

Transport agabaritic

Venim in intampinarea  dumneavoastra  prin oferirea de solutii personalizate nevoilor dumneavoastra de transport marfa, prin punerea la dispozitie a unei game variate de mijloace de transport de tip agabaritic, atat la nivelul comunitatii UE, cat si non-UE (Ucraina, Rusia, Turcia, Georgia, Kazahstan, Azerbaidjan s.a.).

Reteaua extinsa de parteneri logistici pe care am creat-o in cei peste 20 de ani de activitate, ne va ajuta sa va oferim cele mai bune optiuni de transport pentru marfa dumneavoastra  Fiind parte a Grupului E van Wijk, impartasim aceleasi valori, precum increderea, stabilitatea si calitatea serviciilor oferite tuturor colaboratorilor nostri.

Camioanele dispun de toate elementele necesare de ancorare care sunt certificate si in conformitate cu normele reglementate la nivel international.  Nu ne vom ocupa doar de transportul propriu-zis, ci de tot ceea ce presupune transportul agabaritic, incluzand obtinerea tuturor autorizatiilor de transport, precum si de asigurarea serviciilor conexe de escorta.  Marfa dumneavoastra este in siguranta cu noi!

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de transport marfa cu urmatoarele tipuri de camioane:

Asigurare CMR de pana la 1 000 000 Euro

Transport ADR

Soferii nostri experimentati au o instruire corespunzatoare in ceea ce priveste desfasurarea unui transport ADR, beneficiind de echipament de protectie adecvat, etichetare a marfurilor periculoase, fiind intotdeauna constienti de responsabilitatea pe care o implica astfel de transporturi.

Cu exceptia marfurilor periculoase clasa 1 (explozibili) si a marfurilor periculoase clasa a 7-a (substante radioactive), transportam orice fel de marfa ADR, care poate fi livrata in semiremorca/remorca cu prelata sau termo. In calitate de client, dorim sa acordati atentie declaratiei si etichetarii corecte a marfurilor periculoase.

Pentru orice fel de intrebari, va stam la dispozitie si ne-am bucura ca urmatorul transport ADR, sa il efectuati cu Europa Expeditie, in conditii de siguranta deplina.

 

Motion blurred tanker truck on the highway. Chemical industry and pollution concept.

FAQ

Oferim solutii logistice customizate pe nevoile clientului prin servicii de transport de inalta calitate si siguranta. Suntem un partener pentru toate transporturile la nivel auropean. Avem o expertiza de peste 20 de ani in domeniul transportului de marfuri, fiind mereu un partener de incredere in toate colaborarile pe care le-am stabilit. Alegem varianta cea mai buna pentru Dvs. , va calculam precis durata si distantele, luand in considerare toti factorii care pot aparea in realizarea transportului.

Imediat dupa ce solicitarea Dvs. ajunge la noi, veti fi contactat de o persoana cu expertiza potrivita pe nevoile si cerintele Dvs, fie prin intermediul telefonului, fie prin e-mail.

Dupa completarea si transmiterea formularului de cerere a ofertei catre noi, vom reveni catre Dvs. cu solutia de transport potrivita nevoilor Dvs., fie pe sosea, pe apa sau “din usa in usa”. Intreaga noastra echipa se dedica in totalitate succesului fiecarei colaborari.

Garantam pentru raspunsul imediat la socilitarea Dvs. Stim ca fiecare transport are cerinte specifice, iar expertiza noastra ne ajuta sa luam decizii eficiente si sigure in cel mai scurt timp. Echipa noastra va veni in intampinarea Dvs. cu cea mai buna solutie de transport, oferind servicii de inalta calitate si livrand marfa la timp si in siguranta.

Pentru solicitarile privind transportul containerelor, avem nevoie de dimensiunea containerului pentru a sti care este tipul de camion necesar acestui transport, astfel incat sa putem gasi solutia potrivita pentru Dvs.

Noi nu avem un sistem de urmarire efectiva a camionului, dar reteaua noastra de transportatori dispune de astfel de sisteme de urmarire. Astfel ca, in orice moment al derularii transportului, putem avea informatii corecte si exacte privind locatia camionului.

Da, vopselele intra in categoria marfurilor periculoase de tip ADR. Va putem aranja transportul de marfuri periculoase in aproape toate cazurile. Transportatorii nostri sunt specializati in aproape toate clasele ADR.

Afla mai multe

Pentru ca marfa sa fie mutata in conditii cat mai eficiente, ergonomice si de siguranta, avem nevoie de un suport dedicat acestei operatiuni. Suportul poarta denumirea de palet si poate fi din lemn, plastic sau metal. In alegerea celei mai bune variante, se tine cont de mai multi factori: tipul marfurilor, mediul de utilizare sau tipul sarcinii. Nu exista dimensiuni standard ale paletilor care sa fie reglementate la nivel international, deoarece terminologia si standardele de fabricatie variaza de la o tara la alta.

E van Wijk Group Companies

depozitare bucuresti
Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania
Telefon: +40 372 300 200

Twentepoort Logistiek BV

Adresa: Vijverweg 2 , 7641 LH Wierden, Olanda
Telefon: +31 546 45 5374

depozitare bucuresti
E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda
Telefon: +31 (0) 183 44 79 00

Himex Logistics

Adresa: Marconistraat 23, 7575 AR Oldenzaal, Olanda
Telefon: +31 (0) 541 55 11 13

Call Now Button
preloader image