transport marfa international

 

O ISTORIE CARE CONTINUA …

Ne intoarcem in trecut, in 1996, anul de debut al companiei Europa Expeditie, alaturi de compania de transport marfa international, Logistic E van Wijk.

Ne-am inceput activitatea ca si Comisionar Vamal. Fiind parte a Grupului E van Wijk, Europa Expeditie a reprezentat un real sprijin pentru companiile din grup, avand ca focus principal deservirea in relatia cu vama.

Momentul in care domeniul de transport marfa international a cunoscut o reala expansiune

Acea perioada a reprezentat si punctul de pornire al companiei Europa Expeditie.  Cu o legislatie vamala greoaie la acel moment, nevoia unui sprijin real in aceasta directie era indispensabila grupului.

Parte a unui grup consacrat pentru serviciile de transport marfa international, grup asociat cu precizia si calitatea serviciilor oferite, dar si a parteneriatelor incheiate, Europa Expeditie a cunoscut un real progres. Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, compania s-a reorientat spre activitatea de expeditie a marfurilor, atat spre partea de vest a continentului, cat si spre cea de est.

Activand intr-un domeniu extrem de dinamic, care presupune multa flexibilitate si adaptabilitate la cerintele pietei, reusim sa construim pe termen lung, atat in relatia cu angajatii, cat si in relatia cu clientii nostri.

Suntem mandri de faptul ca o mare parte din clientii nostri ne-au fost parteneri de drum inca de la inceputurile noastre. Investim, construim, dezvoltam si mentinem parteneriatele, fiind flexibili in indeplinirea cerintelor clientilor.

E van Wijk Group Companies

firma transport marfa
Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania
Telefon: +40 372 300 200

transport rutier
Twentepoort Logistiek BV

Adresa: Vijverweg 2 , 7641 LH Wierden, Olanda
Telefon: +31 546 45 5374

firma transport marfa
E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda
Telefon: +31 (0) 183 44 79 00

Himex Logistics

Adresa: Vijverweg 2 , 7641 LH Wierden, Olanda
Telefon: +31 (0) 541 55 11 13

Call Now Button
preloader image