transport marfa international

 

O ISTORIE CARE CONTINUA …

Ne intoarcem in trecut, in 1996, anul de debut al companiei Europa Expeditie, alaturi de compania de transport marfa international, Logistic E van Wijk.

Ne-am inceput activitatea ca si Comisionar Vamal. Fiind parte a Grupului E van Wijk, Europa Expeditie a reprezentat un real sprijin pentru companiile din grup, avand ca focus principal deservirea in relatia cu vama.

Momentul in care domeniul de transport marfa international a cunoscut o reala expansiune

Acea perioada a reprezentat si punctul de pornire al companiei Europa Expeditie.  Cu o legislatie vamala greoaie la acel moment, nevoia unui sprijin real in aceasta directie era indispensabila grupului.

Parte a unui grup consacrat pentru serviciile de transport marfa international, grup asociat cu precizia si calitatea serviciilor oferite, dar si a parteneriatelor incheiate, Europa Expeditie a cunoscut un real progres. Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, compania s-a reorientat spre activitatea de expeditie a marfurilor, atat spre partea de vest a continentului, cat si spre cea de est.

Activand intr-un domeniu extrem de dinamic, care presupune multa flexibilitate si adaptabilitate la cerintele pietei, reusim sa construim pe termen lung, atat in relatia cu angajatii, cat si in relatia cu clientii nostri.

Suntem mandri de faptul ca o mare parte din clientii nostri ne-au fost parteneri de drum inca de la inceputurile noastre. Investim, construim, dezvoltam si mentinem parteneriatele, fiind flexibili in indeplinirea cerintelor clientilor.

E van Wijk Group Companies

Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

E. van Wijk Forwarding BV

Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

preloader image
Call Now Button