Europa Expeditie ofera servicii specializate de transport de marfa international in functie de tipul de marfa transportata. In categoria marfurilor speciale regasim si produsele care necesita transport la temperatura controlata. Acest tip de marfa trebuie transportata si depozitata in conditii optime, de aceea punem la dispozitie si servicii conexe de depozitare sau transbordari marfa.  Daca si dumneavoastra cautati solutii pentru transportul frigorific, Europa Expeditie are raspunsul!

Legislatia transportului frigorific

Europa Expeditie are in portofoliul sau de parteneri, firme de transport frigorific de incredere, care respecta reglementarile in vigoare cu privire la transportul marfurilor care necesita o temperatura controlata, in conformitate cu manualul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Reteaua noastra de transportatori de produse congelate si refrigerate respecta toate normele de igienă si temperaturile necesare, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o livrare in siguranta si la timp a marfurilor.

Ce produse necesita transport la temperatura controlata?

In categoria produselor care necesita un transport la temperatura controlata enumeram: 

 • Produse alimentare;
 • Produse perisabile;
 • Produse biologice;
 • Produse medicale/ pharma;
 • ADR;
 • Flori/plante.

Ce presupune transportul cu temperatura controlata?

In functie de specificatiile bunurilor livrate, transportul se poate realiza in urmatoarele conditii: 

 • transport frigorific cu congelare: pentru marfurile care necesita temperaturi sub 0 °C (carne congelata, inghetata s.a.);
 • transport frigorific cu refrigerare: pentru marfurile care necesita doar racire (carne proaspata, legume, fructe s.a.) 
 • transport cu camioane dotate cu sistem calorific: pentru marfurile care necesita o temperatura constanta pe parcursul transportului, de cel putin + 12 °C.

Reteaua noastra de transportatori dispune de camioane prevazute cu intreaga gama de echipamente necesare pentru monitorizarea si mentinerea unei temperaturi optime pe tot parcursul transportului. De exemplu, camioane dotate cu sistemul de masurare electronica a temperaturii, care poate asigura valori intre -25 °C  si  +25 °C, in functie de specificul marfurilor transportate. 

Realizam transport cu temperatura controlata atat la nivel national, cat si international, pe intreg teritoriul Europei.

Pret transport frigorific

Pretul transportului frigorific variaza in functie de:

 • Ruta;
 • Distanta
 • Tipul de transport frigorific;
 • Greutatea marfii;
 • Volumul marfii;
 • Termenul de plata;
 • Alte detalii stabilite de comun acord in momentul in care cereti o oferta. 

Oferiti-ne mai multe detalii despre transportul dumneavoastra frigorific aici si va vom contacta in cel mai scurt timp! 

Formular de contact

  FAQ

  Oferim solutii logistice customizate pe nevoile clientului prin servicii de transport de inalta calitate si siguranta. Suntem un partener pentru toate transporturile la nivel auropean. Avem o expertiza de peste 20 de ani in domeniul transportului de marfuri, fiind mereu un partener de incredere in toate colaborarile pe care le-am stabilit. Alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra, va calculam precis durata si distantele, luand in considerare toti factorii care pot aparea in realizarea transportului.

  Imediat dupa ce solicitarea dumneavoastra ajunge la noi, veti fi contactat de o persoana cu expertiza potrivita pe nevoile si cerintele dumneavoastra, fie prin intermediul telefonului, fie prin e-mail.

  Dupa completarea si transmiterea formularului de cerere a ofertei catre noi, vom reveni catre dumneavoastra cu solutia de transport potrivita nevoilor dumneavoastra, fie pe sosea, pe apa sau “din usa in usa”. Intreaga noastra echipa se dedica in totalitate succesului fiecarei colaborari.

  Garantam pentru raspunsul imediat la socilitarea dumneavoastra. Stim ca fiecare transport are cerinte specifice, iar expertiza noastra ne ajuta sa luam decizii eficiente si sigure in cel mai scurt timp. Echipa noastra va veni in intampinarea dumneavoastra cu cea mai buna solutie de transport, oferind servicii de inalta calitate si livrand marfa la timp si in siguranta.

  Pentru solicitarile privind transportul containerelor, avem nevoie de dimensiunea containerului pentru a sti care este tipul de camion necesar acestui transport, astfel incat sa putem gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

  Noi nu avem un sistem de urmarire efectiva a camionului, dar reteaua noastra de transportatori dispune de astfel de sisteme de urmarire. Astfel ca, in orice moment al derularii transportului, putem avea informatii corecte si exacte privind locatia camionului.

  Da, vopselele intra in categoria marfurilor periculoase de tip ADR. Va putem aranja transportul de marfuri periculoase in aproape toate cazurile. Transportatorii nostri sunt specializati in aproape toate clasele ADR.

  Afla mai multe

  Pentru ca marfa sa fie mutata in conditii cat mai eficiente, ergonomice si de siguranta, avem nevoie de un suport dedicat acestei operatiuni. Suportul poarta denumirea de palet si poate fi din lemn, plastic sau metal. In alegerea celei mai bune variante, se tine cont de mai multi factori: tipul marfurilor, mediul de utilizare sau tipul sarcinii. Nu exista dimensiuni standard ale paletilor care sa fie reglementate la nivel international, deoarece terminologia si standardele de fabricatie variaza de la o tara la alta.

  E van Wijk Group Companies

  Logistic E van Wijk

  Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

  E. van Wijk Forwarding BV

  Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

  E. van Wijk Logistics BV

  Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

  preloader image
  Call Now Button