depozitare bucuresti

Cautati furnizori de servicii de depozitare in diferite tari? Venim in intampinarea Dvs. cu solutii de depozitare atat in tari precum Olanda, Polonia, Ucraina, cat si la nivel national, depozitare Bucuresti si depozitare Cluj.

Fiind parte a unui grup consacrat la nivel international,  specializat in transportul international de marfa si depozitare, putem veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de depozitare cu cele 3 depozite de pe teritoriul Romaniei.

In functie de necesitatile pe care le aveti, venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele variante de depozitare pe plan national:

Depozitare Bucuresti

Cele 2 depozite din Bucuresti insumeaza aproximativ 20.000 mspatiu de depozitare, cu un total de aproximativ 30.000 paleti depozitati lunar. Daca optati pentru depozitare Bucuresti, adiacent serviciilor de depozitare, beneficiati si de servicii de reambalare, paletizare, deconsolidare si consolidare.

Pe toata perioada depozitarii, marfa este supravegheata continuu, iar manipularea sa face in conditii de securitate sporita.

Marfa dumneavoastra este pe maini bune!

Depozitare Cluj

In depozitul din Cluj exista un spatiu de depozitare de aproximativ 9.000 mcu un total de  9.000 paleti care pot fi depozitati lunar. Daca aveti nevoie de un spatiu de depozitare si optati pentru depozitare Cluj,  va este oferita o gama larga de servicii conexe depozitarii si anume: reambalare, paletizare, consolidare si deconsolidare.

Marfa dumneavoastra va fi in siguranta pe toata perioada depozitarii, pe termen scurt, mediu sau lung, in functie de necesitatile dumneavoastra. Depozitul dispune de sisteme de supraveghere performante, iar manipularea marfurilor se realizeaza in conditii de siguranta sporita.

Marfa dumneavoastra este pe maini bune!

Formular de contact

  FAQ

  Oferim solutii logistice customizate pe nevoile clientului prin servicii de transport de inalta calitate si siguranta. Suntem un partener pentru toate transporturile la nivel auropean. Avem o expertiza de peste 20 de ani in domeniul transportului de marfuri, fiind mereu un partener de incredere in toate colaborarile pe care le-am stabilit. Alegem varianta cea mai buna pentru dumneavoastra, va calculam precis durata si distantele, luand in considerare toti factorii care pot aparea in realizarea transportului.

  Imediat dupa ce solicitarea dumneavoastra ajunge la noi, veti fi contactat de o persoana cu expertiza potrivita pe nevoile si cerintele dumneavoastra, fie prin intermediul telefonului, fie prin e-mail.

  Dupa completarea si transmiterea formularului de cerere a ofertei catre noi, vom reveni catre dumneavoastra cu solutia de transport potrivita nevoilor dumneavoastra, fie pe sosea, pe apa sau “din usa in usa”. Intreaga noastra echipa se dedica in totalitate succesului fiecarei colaborari.

  Garantam pentru raspunsul imediat la socilitarea dumneavoastra. Stim ca fiecare transport are cerinte specifice, iar expertiza noastra ne ajuta sa luam decizii eficiente si sigure in cel mai scurt timp. Echipa noastra va veni in intampinarea dumneavoastra cu cea mai buna solutie de transport, oferind servicii de inalta calitate si livrand marfa la timp si in siguranta.

  Pentru solicitarile privind transportul containerelor, avem nevoie de dimensiunea containerului pentru a sti care este tipul de camion necesar acestui transport, astfel incat sa putem gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

  Noi nu avem un sistem de urmarire efectiva a camionului, dar reteaua noastra de transportatori dispune de astfel de sisteme de urmarire. Astfel ca, in orice moment al derularii transportului, putem avea informatii corecte si exacte privind locatia camionului.

  Da, vopselele intra in categoria marfurilor periculoase de tip ADR. Va putem aranja transportul de marfuri periculoase in aproape toate cazurile. Transportatorii nostri sunt specializati in aproape toate clasele ADR.

  Afla mai multe

  Pentru ca marfa sa fie mutata in conditii cat mai eficiente, ergonomice si de siguranta, avem nevoie de un suport dedicat acestei operatiuni. Suportul poarta denumirea de palet si poate fi din lemn, plastic sau metal. In alegerea celei mai bune variante, se tine cont de mai multi factori: tipul marfurilor, mediul de utilizare sau tipul sarcinii. Nu exista dimensiuni standard ale paletilor care sa fie reglementate la nivel international, deoarece terminologia si standardele de fabricatie variaza de la o tara la alta.

  E van Wijk Group Companies

  Logistic E van Wijk

  Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

  E. van Wijk Forwarding BV

  Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

  E. van Wijk Logistics BV

  Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

  preloader image
  Call Now Button