transport express
2
dec.
Transport Express

Realizam transport express, cu autoutilitare de 3,5 to. Flexibilitatea transportului si accesibilitatea mijloacelor de transport reprezinta aventajele acestui transport.

Transport agabaritic
2
dec.
Transport agabaritic

Alegem ruta optima, in avantajul clientilor nostri, tinand cont de restrictiile si de calitatea drumului. Garantam o livrare la timp, in conditii de maxima siguranta.

Transport frigorific
2
dec.
Transport frigorific

In functie de specificatiile bunurilor pe care le aveti de livrat, transportul se poate realiza in urmatoarele conditii: congelare, refrigerare, sistem calorific.

Transport marfuri periculoase ADR
2
dec.
Transport marfuri periculoase ADR

Efectuam transport ADR atat in regim de camion complet, cat si in regim de grupaj. Va punem la dispozitie mijloace de transport autorizate pentru un astfel de transport.

Transport marfa international
2
dec.
Transport marfa international

Realizam transport rutier de marfa atat din/ spre state aflate in spatiul comunitar, precum si din/ spre state aflate in afara spatiului comunitar.

transbordari-marfa
25
nov.
Transbordari marfa

Echipa noastra de specialisti realizeaza – in mod constant – timpi de transbordare greu de egalat, asigurand livrarea la timp, in siguranta, si eficienta operationala.

depozitare bucuresti
25
nov.
Depozitare

Venim in intampinarea clientilor cu o gama larga de servicii de depozitare, dar si adiacente, de inalta calitate, atat la nivel national, cat si international.

preloader image
Call Now Button