Transport marfa Germania

germania

Germania este tara cu care Romania are cele mai multe schimburi comerciale din Uniunea Europeana, fiind pe primul loc atat din punct de vedere al volumului exporturilor din Romania, cat si al importurilor in Romania.

Marea majoritate a transporturilor de marfuri se face pe cale rutiera (pentru marfuri care au nevoie nevoie de un tranzit mai scurt) sau intermodal (transport combinat rutier si tren, pentru marfuri care suporta un tranzit mai lung).

Cu o retea vasta de parteneri si o experienta de peste 25 de ani in efectuarea transporturilor de import/export din/spre Germania, va putem ajuta cu o solutie indiferent de destinatie sau locul de incarcare.

Camioanele folosite de Europa Expeditie, ofera o gama variata de livrari FTL sau LTL, zilnic, cu multiple destinatii pe teritoriul Germaniei. Din expertiza noastra, stim ca incarcarea de marfuri de export sau de import din Germania poate fi, de obicei, combinata excelent si cu alte incarcaturi. Fie ca vorbim despre transport de grupaj,  transport frigorific, transport agabaritic sau transport ADR, vom veni in intampinarea dumneavoastra cu o solutie personalizata conform nevoilor dumneavoastra de transport.

1. RUTE DE TRANSPORT MARFA GERMANIA – ROMANIA

Europa Expeditie organizeaza transporturi in regim de camion complet sau de grupaj pentru rutele Romania – Germania / Germania – Romania catre majoritatea oraselor sau centrelor logistice importante precum: München, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Köln, Nürnberg sau Stuttgart etc.

La aceasta lista putem adauga si destinatia dumneavoastra.

2. PRETURI PENTRU TRANSPORTUL DIN/SPRE GERMANIA

Factorii care pot influenta pretul unui transport din/ spre Germania sunt urmatorii:

 • Tipul de transport (ex: desfasurarea unui transport agabaritic presupune obtinerea unor permise pentru zonele de trecere);
 • Volumul marfurilor;
 • Greutatea marfurilor
 • Distanta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare;
 • Termenul de livrare;
 • Alte servicii logistice solicitate de client

Bineinteles, pretul depinde si de volumul de marfa si implict al cererii de transport din piata, prezenta sau absenta capacitatii pe piata de transport etc. Avand in vedere ca Germania este o tara puternic industrializata, cererea de transport este intotdeauna ridicata, ceea ce atrage si o foarte importanta capacitate de transport pe aceasta piata.

Pentru ca fiecare solicitare de transport este diferita, nevoile clientilor fiind diverse, ne puteti contacta pentru a va oferi solutii personalizate in conformitate cu nevoile dumneavoastra de transport.

3. TIPURI DE TRANSPORT MARFA GERMANIA – ROMANIA - GERMANIA

3.1. TRANSPORT DE MARFA IN REGIM FTL

Transportul dedicat unui singur client. Acesta presupune inchirierea unui camion complet pentru transportarea marfurilor dintr-un punct in altul. In majoritatea cazurilor, pretul consta in plata unui tarif pentru fiecare km pe care il parcurge camionul. Exista si situatii exceptionale in care pot sa apara taxe suplimentare, dar acestea sunt aduse la cunostinta clientului.

3.2. TRANSPORT DE MARFA IN REGIM DE GRUPAJ

Un singur camion, marfa mai multor clienti. Se mai numeste si grupaj sau camion incarcat partial.

In comparatie cu transportul de marfa in regim FTL, in cazul LTL, clientul plateste un tarif per palet (daca marfa este paletizata) sau pe suprafata de podea ocupata in camion (daca marfa nu este paletizata).

4. CE TIPURI DE MARFA POTI TRANSPORTA DIN GERMANIA CU EUROPAEXPEDITIE?

Putem transporta orice tip de marfa inspre si dinspre Germania, de la marfuri generale la marfuri periculoase (ADR), marfuri agabaritice, utilaje, marfuri cu temperatura controlata si alte asemenea.

5. CE CAMIOANE FOLOSIM PENTRU A (A)DUCE MARFA DIN/ SPRE GERMANIA?

O LISTA CU TIPURILE DE CAMIOANE PE CARE LE FOLOSIM:

 • Camion cu prelata
 • Camion frigorific
 • Trailer de tip flatbed/ trailer specializat
 • Camioneta 7,5 tone
 • Autoutilitara 3,5 tone s.a.

Intreaga noastra retea de parteneri detine in flota camioane care sunt autorizate si echipate adecvat fiecarui tip de transport solicitat.

EuropaExpeditie  transporta  marfa catre Germania din toate tarile UE si non UE si invers.

Indiferent daca marfa pe care o aveti de transportat este un palet (pentru care aveti nevoie de transport in regim de grupaj), sau aveti de transportat un volum mai mare de marfa (pentru care aveti nevoie de un camion complet), Europa Expeditie va poate ajuta.

Daca marfa dumneavoastra se incadreaza in dimensiunile unui gabarit normal sau aveti nevoie de transportul unui utilaj agabaritic de mari dimensiuni, avem solutii pentru fiecare tip de transport.

In cazul in care locul de livrare sau cel de incarcare se afla in afara UE si nu aveti un comisionar vamal care sa se ocupe de formalitatile vamale, noi va putem ajuta cu toate acestea, dar si cu alte servicii logistice aditionale de care aveti nevoie.

Vreti sa aflati mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati!
Va vom pune la dispozitie intotdeauna o solutie logistica pentru transportul dumneavoastra.
V-ar placea sa va organizati/ planificati perfect transportul? Suntem bucurosi sa discutam posibilitatile intr-o consultatie gratuita.
Sunati-ne la +40 372 300205 sau la +40 372 300208.
Sunati la +40 372 300205 direct pentru expedieri urgente!
Aflati mai multe informatii despre asigurarea suplimentara a marfurilor.

E van Wijk Group Companies

Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

E. van Wijk Forwarding BV

Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

preloader image
Call Now Button