Transport marfa Polonia

polonia 1

Cele mai importante sectoare ale economiei poloneze sunt: comertul, transportul (24.9%), industria (24.2%), educatie si sanatate (15.3%).

Exporturile Poloniei se efectueaza in proportie de 74% pe teritoriul Uniuni Europene: Germania 29%, Cehia 6% si Franta 5%. In afara Uniunii Europene, Polonia exporta bunuri catre Marea Britanie, Rusia si Statele Unite.

Intr-un procent mai mic, Polonia importa din teritoriul UE in proportie de 67% (Germania 27%, Tarile de Jos 6%, Italia 5%), insa si din afara UE, remarcandu-se importurile cu China si Rusia.

EuropaExpeditie si-a dezvoltat in cei peste 25 de ani de activitate, o vasta retea de parteneri in efectuarea transporturilor de import/ export din/ spre Polonia. Astfel, va putem ajuta cu o solutie de transport indiferent de locatia de incarcare/livrare, dimensiunile marfii sau tipul acesteia.

Va putem oferi solutii de transport pe relatia Romania-Polonia, insa nu ne limitam la aceasta. Putem oferi solutii de import sau export din Polonia cu locatia de incarcare sau descarcare in oricare alta tara din Uniunea Europeana, sau chiar si extracomunitara (de exemplu: Ucraina, Turcia sau Marea Britanie (UK)).

Camioanele folosite de Europa Expeditie, ofera o gama variata de livrari FTL sau LTL, zilnic, cu multiple destinatii pe teritoriul Polonia. Din experienta noastra, stim ca incarcarea de marfuri de export sau de import din Polonia poate fi, de obicei, combinata excelent si cu alte incarcaturi. Fie ca vorbim despre transport de grupaj,  transport frigorific, transport agabaritic sau transport ADR, vom veni in intampinarea dumneavoastra cu solutia customizata pe nevoile dumneavoastra de transport.

1. RUTE DE TRANSPORT MARFA POLONIA – ROMANIA:

EuropaExpeditie organizeaza transporturi in regim de camion complet sau de grupaj pentru ruta Romania – Polonia catre majoritatea oraselor sau centrelor logistice importante precum: Varsovia, Torun, Lublin, Cracovia, Rzeszow, Poznan etc.

In aceasta lista putem adauga si locatia dumneavoastra.

2. PRETURI PENTRU TRANSPORT MARFA DIN/SPRE POLONIA

Preturile pentru a transporta marfa din/catre Polonia, depind de tipul de transport de care aveti nevoie, de volum, greutate, distanta, termen de livrare, dar si de serviciile aditionale precum transbordarea marfurilor, permise in cazul marfurilor agabaritice, conditii de transport speciale, asigurari suplimentare etc.

Bineinteles, pretul depinde si de volumul de marfa si implict al cererii de transport din piata, prezenta sau absenta capacitatii pe piata de transport etc. Avand in vedere ca Polonia este o tara cu un comert international extrem de dezvoltat, cererea de transport este intotdeauna ridicata ceea ce atrage si o foarte importanta capacitate de transport pe aceasta piata.

Pentru ca fiecare solicitare de transport este diferita, nevoile clientilor fiind diverse, ne puteti contacta pentru a va oferi solutii personalizate in conformitate cu nevoile dumneavoastra de transport.

3. TIPURI DE TRANSPORT MARFA POLONIA - ROMANIA - POLONIA

3.1. TRANSPORT DE MARFA IN REGIM FTL

Trasportul dedicat unui singur client. Acesta presupune inchirierea unui camion complet pentru transportarea marfurilor dintr-un punct in altul.  In majoritatea cazurilor, pretul consta in plata unui tarif pentru fiecare km pe care il parcurge camionul. Exista si situatii exceptionale in care pot sa apara taxe suplimentare, dar acestea sunt aduse la cunostinta clientului.

3.2. TRANSPORT DE MARFA IN REGIM DE GRUPAJ

In transportul de marfa in regim de grupaj avem un singur camion, marfa mai multor clienti. Se mai numeste si grupaj sau camion incarcat partial.

In comparatie cu transportul de marfa in regim FTL, in cazul LTL, clientul plateste un tarif per palet (daca marfa este paletizata) sau pe suprafata de podea ocupata in camion (daca marfa nu este paletizata).

4. CE TIPURI DE MARFA POTI TRANSPORTA DIN POLONIA CU EUROPAEXPEDITIE?

Putem transporta orice tip de marfa inspre si dinspre Polonia, de la marfuri generale la marfuri periculoase (ADR), marfuri agabaritice, utilaje, marfuri cu temperatura controlata si alte asemenea.

5. CE CAMIOANE FOLOSIM PENTRU A (A)DUCE MARFA IN/DIN POLONIA?

O LISTA CU TIPURILE DE CAMIOANE PE CARE LE FOLOSIM:

  • Camion cu prelata
  • Camion frigorific
  • Trailer de tip flatbed/ trailer specializat
  • Camioneta 7,5to
  • Autoutilitara 3,5to  etc.

Intreaga noastra retea de parteneri detine in flota camioane care sunt autorizate si echipate adecvat fiecarui tip de transport solicitat.

EuropaExpeditie transporta marfa catre Polonia din toate tarile UE / non UE si invers.

Indiferent daca marfa pe care o aveti de transportat este un palet (pentru care aveti nevoie de transport in regim de grupaj), sau aveti de transportat un volum mai mare de marfa (pentru care aveti nevoie de un camion complet), EuropaExpeditie va poate ajuta.

Daca marfa dumneavoastra se incadreaza in dimensiunile unui gabarit normal sau aveti nevoie de transportul unui utilaj agabaritic de mari dimensiuni, avem solutii pentru fiecare tip de transport.

In cazul in care marfa locul de livrare sau cel de incarcare se afla in afara UE si nu aveti un comisionar vamal care sa se ocupe de formalitatile vamale, noi va putem ajuta cu toate acestea, dar si cu alte servicii aditionale de care aveti nevoie.

Vreti sa aflati mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati!
Va vom pune la dispozitie intotdeauna o solutie logistica pentru transportul dumneavoastra.
V-ar placea sa va organizati/ planificati perfect transportul? Suntem bucurosi sa discutam posibilitatile intr-o consultatie gratuita.
Sunati-ne la +40 372 300205 sau la +40 372 300208.
Sunati la +40 372 300205 direct pentru expedieri urgente!
Aflati mai multe informatii despre asigurarea suplimentara a marfurilor.

E van Wijk Group Companies

Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

E. van Wijk Forwarding BV

Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

preloader image
Call Now Button