Transport marfa Rusia

Cu o economie emergenta si o piata de 142 mil. consumatori, Rusia este un partener economic important pentru Romania. Schimburile comerciale cu aceasta presupun atat exporturi (1 mld. USD in 2020), cat si import (2 mld. USD in 2020). Toate aceste schimburi de marfuri se fac preponderent prin transport rutier.

Sursa: https://moscova.mae.ro/node/168

Arriving white truck on the road in a rural landscape at sunset

Fiecare tara are propriile reguli si conditii privind transportul de marfa. Cunoastem normele reglementate pe teritoriul rusesc, avem experienta in realizarea transporturilor pe relatia UE – Rusia/Rusia-UE si dispunem de reteaua de parteneri necesara pentru realizarea acestor transporturi. Alaturi de noi nu va fi nevoie sa va faceti griji pentru autorizatii sau servicii conexe. Toate mijloacele de transport pe care vi le punem la dispozitie indeplinesc cerintele si detin certificarile necesare tipului de transport de care aveti nevoie.

Rute de transport in Rusia

La diversele destinatii din Rusia, precum Moscova, Samara, Sankt Petersburg, putem adauga si alte zone la/din care marfa dumneavoastra trebuie sa fie livrata/preluata.

Preturi de transport din Rusia

Preturile pentru a transporta marfa din Rusia, depind de tipul de transport de care aveti nevoie, de volum, greutate, distanta, termen de livrare, dar si de serviciile aditionale precum transbordarea marfurilor.

Bineinteles, pretul depinde si de volumul de marfa si implict cereri de transport din piata, prezenta sau absenta capacitatii pe piata de transport, situatia avizelor de transport eliberate de organele de stat din Romania pentru carausii din Belarus etc.

Pentru ca fiecare solicitare de transport este diferita, nevoile clientilor fiind diverse, ne puteti contacta pentru a va oferi solutii personalizate nevoilor dumneavoastra de transport.

Tipuri de transport Rusia – Romania / Romania – Rusia

Transport de marfa in regim FTL

Trasportul dedicat unui singur client. Acesta presupune inchirierea unui camion complet pentru transportarea marfurilor dintr-un punct in altul.  In majoritatea cazurilor, pretul consta in plata unui tarif pentru fiecare km pe care il parcurge camionul. Exista si situatii exceptionale in care pot sa apara taxe suplimentare, dar acestea sunt aduse la cunostinta clientului.

Transport de marfa in regim de grupaj

Un singur camion, marfa mai multor clienti. Se mai numeste si grupaj sau camion incarcat partial.

In comparatie cu transportul de marfa in regim FTL, in cazul LTL, clientul plateste un tarif per palet (daca marfa este paletizata) sau pe suprafata de podea ocupata in camion (daca marfa nu este paletizata).

Ce tipuri de marfa poti transporta din Rusia cu EuropaExpeditie?

Putem transporta orice tip de marfa inspre si dinspre Rusia, de la marfuri generale la marfuri periculoase (ADR), marfuri agabaritice, marfuri cu temperatura controlata si alte asemenea.

Ce camioane folosim pentru a aduce marfa din Rusia in Romania?

Ce camioane folosim pentru a aduce marfa din Rusia in Romania?

  • Camion cu prelata
  • Camion frigorific
  • Trailer de tip flatbed / trailer specializat
  • Autoutilitara 3,5 to

Partenerii cu care colaboram pentru transporturile de marfuri periculoase, detin in flota camioane autorizate si echipate adecvat pentru transportarea marfurilor ADR.

 

Vreti sa aflati mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati!
Va vom pune la dispozitie intotdeauna o solutie logistica pentru transportul dumneavoastra.
V-ar placea sa va organizati/ planificati perfect transportul? Suntem bucurosi sa discutam posibilitatile intr-o consultatie gratuita.
Sunati-ne la +40 372 300205 sau la +40 372 300208.
Sunati la +40 372 300205 direct pentru expedieri urgente!
Aflati mai multe informatii despre asigurarea suplimentara a marfurilor.

E van Wijk Group Companies

Logistic E van Wijk

Adresa: Str. Clujului 7, 407042,  Sannicoara, Jud. Cluj, Romania

E. van Wijk Forwarding BV

Adresa: Columbus 5, 7609 RM Almelo, Olanda

E. van Wijk Logistics BV

Adresa: Expeditiestraat 14 , 4283 JG Giessen, Olanda

Himex Logistics

Adresa: Marconistraat 23, 7575 AR Oldenzaal, Olanda

preloader image
Call Now Button