Termeni si conditii de utilizare

Acest acord descrie termenii si conditiile care reglementeaza serviciile disponibile si utilizarea acestui site.

Pentru a putea fi utilizator, trebuie sa cititi si sa fiti de acord necondiţionat cu toti termenii si conditiile continute in prezentul acord.

Drepturi de proprietate intelectuala

Softul europaexpeditie.com este proprietatea companiei Europaexpeditie SRL si este specializat in servicii logistice, de transport marfa si depozitare.

Ideile originale, aspectul si modul de organizare ale acestui site sunt recunoscute si protejate internaţional © si nu pot fi folosite de alte persoane sau institutii pentru a furniza servicii similare.

Europaexpeditie SRL poate, fara o notificare în prealabil, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului, fara a motiva aceasta actiune.

Conditii generale de utilizare

Serviciile noastre pot fi folosite de orice utilizator care reprezinta o companie privata sau publica. Din interiorul platformei se pot trimite cereri de oferta, urmand ca un angajat Europaexpeditie sa preia acea solicitare si sa raspunda prin email sau telefonic.

Cereri pentru oferte de pret

Acestea se pot solicita telefonic la numerele afisate pe website sau folosind formularul pentru cerere oferta. Solicitantul are obligatia de a furniza date corecte si concrete cu privire la solicitarea adresata. Daca datele furnizate nu sunt complete, acesta nu poate primi oferta de pret/sau Europaexpeditie poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, fie numar de telefon, fie adresa de email.

Confidentialitatea datelor

Informatiile cu caracter personal pe care le utilizati pentru a beneficia de serviciile acestui soft şi cele privind activitatea desfasurata de dumneavoastra sunt confidentiale, protejate cu sisteme de securitate si nu vor fi utilizate decat pentru a asigura functionalitatea sa, conform regulilor de utilizare prevazute pe website. Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, va rugam sa accesati documentul Politica de confidențialitate – Privacy policy. Aceste prevederi se intregesc cu dispozitiile legale in vigoare.

Clauze finale

Prezentul acord este supus in intregime legii române si poate fi modificat fara acordul dumneavoastra. Modificarile vor fi notificate pe prima pagina a website-ului si se vor aplica de la data aducerii la cunostinta publica.

In orice situatie in care dumneavoastra aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord si a modificarilor care vor surveni, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

Pentru informatii sau lamurirea unor neclaritati ne puteti scrie la emailul prezentat la rubrica CONTACT!

Utilizatorul declară in mod expres ca indeplineste toate conditiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de noi, ca a luat la cunostinta in totalitate prevederile prezentului acord si a ințeles pe deplin modul de functionare a serviciilor oferite prin intermediul website-ului nostru.

Europaexpeditie SRL

preloader image
Call Now Button