Depozitarea in context de pandemie

Traversam o perioada dificila in care atat oamenii, cat si business-urile, per total, intampina dificultati. Ritmul pe care il numeam normal cu cateva luni in urma, acum pare a fi unul iesit din tipare. Iar satisfactiile pe care le avem acum, nu reprezentau o reusita atat de mare inainte. Cu siguranta, contextul actual isi va pune amprenta asupra perspectivei si a modului in care se vor desfasura lucrurile in perioada urmatoare.

warehouse interior with shelves, pallets and boxes, Rows of shelves with goods boxes in modern industry warehouse store at factory warehouse storage.

Activitatea in depozitul din Sannicoara a inregistrat in ultima perioada schimbari.  Pe unele dintre ele am reusit sa le anticipam, insa pe altele nu. Datorita ariei de activitate, unii din clientii aflati in portofoliul nostru, si-au restrans activitatea, luand in considerare problemele create de contextul epidemiologic actual. Aceasta a fost o schimbare pe care am analizat-o si anticipat-o. Partial, am fost afectati printr-o miscare mai lenta de marfa ceea ce conduce la o scadere a serviciilor conexe de depozitare.

Perspectivele pe care le intrevedem pe parte de depozitare, pentru perioada urmatoare, sunt promitatoare, astfel incat toti clientii pe care ii avem in momentul de fata in depozit, beneficiaza de atentia necesara.

Referitor la marfurile din depozitul din Sannicoara, clientul trebuie sa detina stocuri pentru a putea satisface orice consumator final din punct de vedere al cantitatilor si al diversitatii de produse. Clientii nostri depun eforturi considerabile in continuare pentru a raspunde cerintelor si exigentelor clientilor lor, iar noi dorim sa le fim alaturi, oferindu-le serviciile logistice la calitatea de care au nevoie.

Warehouse stograge with stacked boxes in rows of a printing factory
Rows of shelves with boxes in modern warehouse

La Europa Expeditie, punem accentul si pe activitatea de depozitare, la fel de mult  precum cea a transportului si transbordarii marfurilor. Asiguram constant clientilor nostri servicii de inalta calitate, solutii adaptate pe nevoi individuale. Fiecare solicitare pe care o primim, reprezinta pentru noi o noua oportunitate care ne conduce mai aproape de excelenta. Investim atat in dezvoltarea personala a angajatilor, cat si in infrastructura de ultima generatie.

Dispunem de potential, suntem incarcati cu energie pozitiva si dorinta de reusita pentru ca stim cum sa oferim calitate. Actionam la un nivel ridicat de corectitudine si transparenta. Vom fi mereu alaturi de cei care doresc servicii de calitate si un parteneriat pe termen lung!

Cu optimism si incredere in zile mai bune,

Echipa Europa Expeditie

preloader image
Call Now Button