Intr-un loc numit „Acasa”

Traversam momente, etape si chiar perioade in care simtim nevoia unor schimbari, aspect pe care il regasim atat in viata personala, cat si intr-un business. Uneori,  putem fi reticenti la schimbare, deoarece mintea umana adora familiaritatea. Dar, de cele mai multe ori, o imbratisam cu drag pentru ca stim ca lucrurile frumoase se intampla in afara zonei noastre de confort.

Traim intr-o societate in care lucrurile se desfasoara pe repede inainte. Suntem angrenati in tot mai multe activitati pe care ne dorim sa le finalizam cu brio. De aceea, adaptabilitatea la schimbare este esentiala, pentru a te plia, de fiecare data, pe cerintele pietei, asteptarile clientilor si expectantele angajatilor.

Au aparut contexte in business-ul nostru, in care am fost nevoiti sa dam dovada de adaptabilitate,  si sa acceptam tot mai mult ideea unei schimbari, printr-o reorganizare semnificativa. Unul din principiile noastre este sa privim situatiile dificile ca fiind oportunitati de evolutie, niciodata obstacole. Zis si facut.

Trebuie sa recunoastem ca nu a fost vorba despre o singura schimbare, ci am beneficiat de schimbari pe diferite directii. Spunem ca a fost un beneficiu, deoarece fara schimbare, nu putem creste, ca indivizi, ca echipa sau ca business.

Nu am facut numai o schimbare de perspectiva, ci si de view. Am parasit sediul care ne-a fost „casa”, timp de peste 10 ani si am decis sa ne alaturam, fizic, familiei E van Wijk. Pentru ca, stim cu totii,  atunci cand traversam situatii noi, cei care ne sunt cu adevarat aproape si cei cu care dorim sa impartasim intreaga experienta sunt membrii familiei.

Am lasat centrul orasului pentru un pic mai multa liniste. Acea liniste care prinde numai bine unui mediu atat de dinamic cum este transportul de marfuri. Trebuie sa existe un echilibru in tot ceea ce facem, iar daca acesta nu exista, facem eforturi pentru a-l gasi.

Asa am inceput noi anul 2019, cu forte proaspete, incredere si proiecte la care am inceput deja sa lucram, la noul nostru sediu.  Desi am inceput anul in plina schimbare, un lucru este sigur. Valorile si principiile dupa care ne ghidam intreaga activitate, nu se vor schimba niciodata. Credem cu tarie in calitatea relatiilor pe care le stabilim, precum si a serviciilor pe care le furnizam, garantand astfel succesul fiecarei colaborari.

Avem incredere in echipa noastra, in expertiza de peste 20 de ani in piata serviciilor de transport intern si international de marfa si stim cum sa aducem un plus de valoare in business-ul partenerilor nostri. Pentru ca stim ca o companie, oricare ar fi domeniul in care activeaza, este condusa de oameni. Iar noi, la Europa Expeditie, stim, in primul rand, cum sa abordam oamenii, sa ii intelegem si astfel, stim cum sa venim in ajutorul fiecaruia, prin personalizarea serviciilor noastre conform nevoilor sale.

Pentru noi, schimbarea a insemnat evolutie,  ne-a ajutat sa crestem si sa invatam lucruri uimitoare despre noi ca indivizi, si, implicit, despre noi ca business.

preloader image
Call Now Button